Műhús - Fenntarthatóság és táplálkozás

Műhús - Fenntarthatóság és táplálkozás

A gomba alapú hús egészséges és még a környezetet is védi

2022. május 27. - Üzletfejlesztés

A gomba alapú hús egészséges és még a környezetet is védi Mivel egyre többen kezdik visszaszorítani a húsfogyasztást – akár egészségügyi, akár környezetvédelmi okokból -, rengeteg növényi alapú húsalternatíva jelent meg a piacon. A Beyond, és az Impossible csak néhány a népszerű márkák közül,…

Tovább

Csapataink harcban állnak: jobb ízzel és alacsonyabb árral versenyképesebbek az alternatív fehérjeforrások

Az amerikai fiatalok többsége nyitott a növényi alapú termékekre és támogatná a húsadót Egy új piackutatás részletes betekintést nyújt az amerikai fogyasztók vásárlási szokásaiba, azon belül is a növényi alapú termékek iránti álláspontjukról tudhatunk meg többet. A kutatásban résztvevő fiatalok még…

Tovább
süti beállítások módosítása