Műhús - Fenntarthatóság és táplálkozás

Műhús - Fenntarthatóság és táplálkozás

A tengeri halak a fenntartható táplálkozásban - kampeca a halfogyasztásnak?

2022. június 30. - Üzletfejlesztés

Komoly a kockázata, hogy teljesen eltűnhetnek a tengeri halak az élelmiszeriparból, magyar kutató segíthet a takarmányozás fejlesztésében Egyes szakértők szerint az évszázad közepére nem lesz több hal a tengerekben. Az óceánokból származó fogás harmadát tápként, hallisztként használják fel, ezen…

Tovább

Óriások csatája: a vegánok összecsaptak a húsevőkkel - „Enni vagy nem enni?" címmel rendeztek Zöld Tusa vitaestet

Vegán életmód kontra húsipar: egymásnak feszültek a vélemények A húsfogyasztás és a vegán táplálkozás környezeti hatásairól rendeztek vitaestet. „Enni vagy nem enni?" címmel rendeztek Zöld Tusa vitaestet a Klímapolitikai Intézet és a Reaktor Alapítvány közös szervezésében, amelynek során a vegán…

Tovább
süti beállítások módosítása